Sevgili öğrencilerimiz ve tüm çocuklar için hazırladığımız 13 Mayıs Çocuk Şenliğimizde tüm misafirlerimize ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk.

Anneler Günü’ne denk gelen karnavalımıza, konuk annelerimizi güllerle karşılayarak başladık. Değerli velilerimiz, misafirlerimiz ve tüm ekibimizle; farklı lezzet durakları, çocukların kendilerini film setinde gibi hissedecekleri transformers gösterileri, coşkulu sahne etkinlikleri, rap konseri, eğlenceli parkurlarla gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.

Konfeti yağmuru altında çocuklarımız balonlarını gökyüzüne bırakırken, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşlarını dev bir koro olarak söyledik. Nice mutlu günlerde birlikte olmak dileğiyle.