Özel Beyaz Kule Okulları tarafından 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü düzenlenen Sunay AKIN’ın ‘’Ey Özgürlük’’ Konferansı oldukça yoğun bir izleyici katılımı ile iki oturum olarak Beyaz Kule Okulları Kemal Sunal Sahnesinde gerçekleşti.

Konferans oturumları öncesinde davetliler keyifli bir kokteyl ile Beyaz Kule Okulları Yaşam ve Meslek Atölyelerini tanıma fırsatı buldular.

Konferans, Beyaz Kule Okulları Sanat Koordinatörünün viyola dinletisi ile başladı. Sayın Sunay AKIN, bir saatine bin kitabın ışığını sığdırdığı gösterisinde lirik anlatımı ile izleyenlerde bakmak ve görmek arasındaki duvarı yıkmak yönünde izler bırakırken, coşkulu cümleleri ile herkesi bilginin aydınlığına davet etti.